Info

Bereikbaarheid

MIJN-KRACHT vindt plaats op het Marktplein van Heusden-Zolder op de voormalige site van de steenkoolmijn, en is heel gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer. Het treinstation Zolder is op 5 minuten wandelen. De bussen van De Lijn stoppen vlakbij de site ter hoogte van Koolmijnlaan / Koeltorenlaan. Kom je met de wagen dan kan je parkeren op het Schachtplein. Kom bij voorkeur met de fiets, want wij zorgen voor een bewaakte fietsparking.

Veiligheid & EHBO

Aangezien we ruim 5000 bezoekers verwachten vragen we het publiek om geen grote rugzakken mee te brengen. Gemeenschapswachten en politie zorgen voor toezicht. Er is ook een EHBO-post voorzien. Honden zijn niet toegelaten in de gebouwen. Op het Marktplein moeten honden steeds aan de leiband.

Mijn-kracht-bonnen

De gebouwen zijn gratis toegankelijk. Eten, drinken & attracties worden betaald met de ‘mijn-kracht-bonnen’ die te koop zijn op het Marktplein en in ZLDR Luchtfabriek. MIJN-KRACHT is een zeer democratisch project. De toegang tot het terrein is gratis. Frisdranken, koffie, thee & pils kosten 2 euro. Bij de streekproducten en de foodtrucks variëren de prijzen tussen de 1 en de 10 euro.

Contactpersonen organisatie

Heb je nog vragen over de organisatie dan je steeds terecht bij de volgende personen:

Liesbeth Geybels, diensthoofd toerisme: toerisme@heusden-zolder.be
Tom Michielsen, directeur CC MUZE: tom.michielsen@muze.be
An Maex, projectmedewerker & coördinatie vrijwilligers: an.maex@heusden-zolder.be
Lies Cuyx, stafmedewerker CC MUZE: lies.cuyx@muze.be

MIJN-KRACHT is een organisatie van gemeente Heusden-Zolder, Dienst Toerisme, CC MUZE, CVO De Verdieping, Circuit Zolder, Welzijn & lokale Economie, Watt17, Cedubo, Kringwinkel West-Limburg, VZW Het Vervolg, Toerismeraad met de steun van Radio 2, TVL, Erfgoedcel Mijn-Erfgoed, Provincie Limburg, verschillende dorpsraden, verenigingen en talrijke ondernemers uit Heusden-Zolder en de regio...
Dank aan alle vrijwilligers om dit unieke evenement waar te maken.